Les Supercurses by The Family Run és un esdeveniment esportiu, familiar i festiu que combina la vessant esportiva, inclusiva, festiva i solidària. En aquesta cursa corren infants de 0 fins a 14 anys i el denominador comú és que tots arriben a meta de la mà dels que més estimen (pares, tiets, germans grans…).

D’aquesta manera, apropem l’esport a la família donant l’oportunitat a que els pares puguin correr amb els seus fills i que els més petits puguin gaudir d’una experiència esportiva única amb els de casa seva. I no s’acaba aquí… un cop finalitzen les curses, les famílies trobaran un espai de festa amb activitats i esbarjo per gaudir de la resta del matí.

BONS HÀBITS

Tan important és el menjar una dieta equilibrada, com mantenir una bona higiene. Així doncs, són molts els petits hàbits que pots incorporar al teu dia a dia que de ben segur t’ajudaran a sentir-te millor i ser més feliç.

TREBALL EN EQUIP

Tots tenim capacitats i habilitats més desenvolupades que d’altres. El treball en equip consisteix en potenciar i compartir aquestes capacitats individuals per obtenir un millor resultat global. Es tracta doncs de que cadascú posi el seu gra de sorra per construir alguna cosa diferent. D’aquesta experiència, no només obtindrem una proposta més oberta de mira, sino que a la vegada, haurem après d’altres persones.

PARTICIPACIÓ

Diuen que a la vida pots guanyar o pots perdre, però a nosaltres ens agrada més dir que l’important és intentar-ho i aprendre durant el trajecte. Al final no recordem dies, sinò experiències.

CONSTÀNCIA

L’esforç i la constància ens permeten assentar bases i arribar a objectius que potser algun dia creiem que eren impossibles. Amb constància, podem arribar molt lluny!

RESPECTE

El respecte cap a un mateix es basa en el respecte que es té a l’altre com a persona. La nostra dignitat de persones queda situada entre dues coordenades bàsiques: la del respecte a nosaltres mateixos i la del respecte a la resta. El respecte cap als altres és la primera condició per saber viure i posar les bases a una autèntica convivència en pau.

Organitzat per

Amb el suport de

Diari Oficial

Col·laborador Oficial

Expositors

Amb la col·laboració de

76484809